Unieke locatie in historisch Delft

Max Havelaar Kindcentrum bevindt zich aan de historische grachten in de binnenstad van Delft. In ons sfeervolle multifunctionele gebouw komen onderwijs en kinderopvang letterlijk en figuurlijk samen. 
 

Het kinderdagverblijf bevindt zich op de begane grond met een aparte besloten buitenruimte en aan de Verwersdijk een eigen ingang. Een glazen corridor verbindt het kinderdagverblijf met de rest van het gebouw, waar de meeste onderwijsgroepen en ook de ruimtes van de buitenschoolse opvang te vinden zijn.

 

De ingang van de buitenschoolse opvang bevindt zich aan de Voorstraat. De BSO ruimtes zijn deels in dubbelgebruik met onderwijs. Zo kunnen themaruimtes als het techniekatelier, het kunstatelier, het tuinatelier en het cultuuratelier, maar ook het sportatelier optimaal worden benut. De speelpleinen nodigen kinderen nadrukkelijk uit tot onderzoeken en ontdekken. 

 

De hoofdingang voor onderwijs bevindt zich aan de zijkant van het gebouw, Drie Akersstraat 4. Via deze ingang zijn de 1e en 2e verdieping van het gebouw niet alleen per trap maar ook per lift bereikbaar. De kleutergroepen bevinden zich op de begane grond. De overige groepen zijn verspreid over de etages.

Kinderopvang en onderwijs zijn letterlijk en figuurlijk met elkaar verbonden