Onze kinderopvang

Aan de historische Delftse grachten vindt u het Max Havelaar Kindcentrum. Hier is ons kinderdagverblijf voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar en de buitenschoolse opvang - met ook voorschoolse opvang - voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Samen met onderwijs vormen wij een integraal kindcentrum.

 

Dat is een plek waar kinderen gedurende de dag komen om te leren, spelen, zich te ontwikkelen en te ontmoeten. Kinderen krijgen de ruimte om hun talenten optimaal te ontwikkelen in een omgeving waarin spelen, leren en vrije tijd vanuit één pedagogisch-onderwijskundige visie worden gecombineerd.

 

 

Niet alleen kinderen zijn nieuwsgierig, maar wij ook!

Voor kinderen van 0 t/m 12 jaar

 

Ons kindcentrum biedt een gevarieerd en samenhangend aanbod van kinderopvang en onderwijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Hierbij spelen wij in op de snel veranderende samenleving en de nieuwe eigenschappen en vaardigheden die dit van kinderen vraagt. Daarom is er in onze pedagogisch-onderwijskundige visie bijvoorbeeld aandacht voor wetenschap, technologie, cultuur en vaardigheden die kinderen in de 21ste eeuw nodig hebben.

 

Het kinderdagverblijf - met een eigen ingang aan de Verwersdijk - bevindt zich op de begane grond en grenst aan een besloten natuurlijke tuin. Een glazen corridor verbindt het kinderdagverblijf met onderwijs en de buitenschoolse opvang. De ingang van de buitenschoolse opvang is aan de Voorstraat.

 

Wat opvalt is de huiselijke sfeer, die gelijk wordt herkend door u en uw kind. Door de manier waarop de ruimte is ingericht worden de kinderen op een natuurlijke manier gestimuleerd om nieuw spel te ontdekken en als vanzelfsprekend nieuwe ervaringen op te doen.

 

Buitenspelen bij de BSO van Max Havelaar Kindcentrum in Delft

 

Goed om te weten

Heeft u een idee, opmerking of klacht over de kinderopvang? Laat het ons meteen weten! Neem contact op met het team of het locatiehoofd. Goed om te weten: SRK is aangesloten bij de Geschillencommissie Kinderopvang en houdt zich aan de Governance Code Kinderopvang, de richtlijn voor integer bestuur en toezicht.

 

 


Kom binnen en maak kennis met het kinderdagverblijf van Max Havelaar Kindcentrum

Maak kennis met de buitenschoolse opvang van Max Havelaar Kindcentrum