Kinderdagverblijf

Ons kleinschalige kinderdagverblijf is al jarenlang een begrip in Delft en helemaal van deze tijd: mooi verbouwd en met een vernieuwd aanbod. Jij en jouw kind voelen zich vast snel thuis. Voor de allerkleinsten hebben we zelfs een speciale babygroep.

 Kennismaken

 

 

De sfeer is huiselijk; een gezellig ingerichte, veilige en warme omgeving met liefdevolle zorg en aandacht van ons team en veel speelkameraadjes. Spelen, slapen, eten, drinken of een activiteit, voor alles is er een moment. Er is volop aandacht voor de ontwikkeling van jouw kind. 

 

Groen met vlindertuinUitdagend spelen en natuur

 

Het moderne kinderdagverblijf is een plek voor inspiratie; een extra uitdagende speel-leeromgeving, waar kinderen samen, maar ook zelf kunnen spelen. De natuur is overal terug te vinden: in het tuinatelier en het natuurlijke buitenverblijf met een geweldige plantentunnel, modderkeuken en grote zandbak. In de glazen corridor staan moestuinbaken waar de kinderen kunnen tuinieren met zelfs een vlindertuin. Er is ook een klein podium voor activiteiten. De corridor verbindt het kinderdagverblijf met het onderwijsdeel, waar ook de buitenschoolse opvang zit.

 

Een veilige plek voor de allerkleinsten

Voor groot en klein

 

Ook de peutergroep heeft ‘ontdekplekjes’. Zo is er de waterbron, een vrijstaande waterplek waar de kinderen kunnen spelen met water en drijvend materiaal. De tuinkamer die aan de tuin grenst, is zo ingericht dat kinderen buiten naar binnen kunnen halen. En voor de allerkleinsten is er in de baby- en de verticale groep een ‘verlengde schoot’. Dat zijn twee grote fauteuils waar naast de pedagogisch medewerker altijd een kind kan zitten met ervoor een zacht speelkleed. Dit nodigt de kinderen uit om in de nabijheid van een medewerker die een kind een fles geeft, te spelen op het kleed.

 

Goed geregeld met de app

Een extra dag nodig of een dag ruilen? Je regelt het allemaal zelf met onze handig app. Wij laten zo snel mogelijk weten of er op die dag plek is voor jouw kind.  Op de app sturen wij je ook berichtjes en foto’s, zodat je kunt meegenieten van de dag van jouw kind.

 

Het moderne kinderdagverblijf is een plek voor inspiratie; een extra uitdagende speel-leeromgeving, waar kinderen samen, maar ook zelf kunnen spelen.