Historische locatie

Max Havelaar Kindcentrum bevindt zich op een unieke locatie aan de historische grachten in de binnenstad van Delft. In ons sfeervolle multifunctionele gebouw komen onderwijs en kinderopvang letterlijk en figuurlijk samen.

Kinderdagverblijf

Het gezellige kinderdagverblijf bevindt zich op de begane grond met een aparte, besloten buitenruimte en aan de Verwersdijk 21 een eigen ingang. Een glazen corridor verbindt het kinderdagverblijf met de rest van het gebouw, waar de meeste onderwijsgroepen en ook de ruimtes van de buitenschoolse opvang te vinden zijn.


Buitenschoolse opvang

De ingang van de buitenschoolse opvang bevindt zich aan de Voorstraat 30. De BSO-ruimtes zijn deels in dubbelgebruik met onderwijs. Zo kunnen themaruimtes als het techniekatelier, het kunstatelier, het tuinatelier en het cultuuratelier, maar ook het sportatelier optimaal worden benut. De speelpleinen nodigen kinderen nadrukkelijk uit tot onderzoeken en ontdekken.


Basisonderwijs

De hoofdingang voor onderwijs bevindt zich aan de zijkant van het gebouw, Drie Akersstraat 4. Via deze ingang zijn de 1e en 2e verdieping van het gebouw niet alleen per trap, maar ook per lift bereikbaar. De kleutergroepen bevinden zich op de begane grond. De overige groepen zijn verspreid over de etages.