Werken bij Max Havelaar Kindcentrum

Toe aan een nieuwe uitdaging in de kinderopvang en/of het basisonderwijs? Vind je nieuwe baan in ons kindcentrum dat volop in ontwikkeling is.

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf (3-4 dgn.)

Werken in een kleinschalig kinderdagverblijf. Een plek voor inspiratie; een extra uitdagende speel-leeromgeving, waar kinderen samen, maar ook zelf kunnen spelen. De natuur is in ons kindcentrum overal terug te vinden.

 

Spreekt dit je aan en heb je bovendien echt iets extra's te bieden als het gaat om het werken met baby’s, peuters en het werken binnen een kindcentrum? Dan zoeken we jou! Lees dan verder en solliciteer.

Roulerend pedagogisch medewerker (min. 27 uur)

Je start met een zwangerschapsvervanging op het kinderdagverblijf. Dit is drie dagen per week. Daarna wordt het een roulerende functie voor hele kindcentrum, dus zowel voor het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang. Dat is voor minimaal 3 dagen per week, maar meer kan ook!

 

Kun jij op een positieve wijze kinderen stimuleren en de ruimte geven om zelf te denken, te doen, te ontdekken en om zelf problemen op te lossen? Lees dan verder en solliciteer.

Meer vacatures

Voor meer vacatures in de kinderopvang kijk je op de website van Kinderopvang Morgen. 
Kijk voor vacatures in het onderwijs op de website van SCO Delft e.o.